Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U hotelu na Vlašiću se moglo vidjeti prisustvo rasne konjske glave i vrhunske pjevačice sjajnih glasovnih mogućnosti iz monološke pjesme \"Idemo do mene\"..urbicid..
ocam vidi joj glave izobličila joj se od primanja k_u_rčeva
Sarajka, svaka ti cast na informacijama. Eh bas si mi pametan-pametna da ovakve gluposti pises. Bolje bi tebi bilo da se ti malo pozabavis svojim he-bacima ako ih uopste imas. Ne poznam ni tebe niti ovo tvoju sarajcicu od Hane. Ali svako ima pravo da zivi kako hoce, pa i da mijenja partnera svaki dan. Ti si sugurno neki ocaj slucaj dok si zapamtila sve ove informacije.
Ja se sjecam dana kad smo isli u Prvu gimnaziju i kad je Hana dolazila isprebijana od strane Denisa (Nivea) i kad joj je isti smoto napravio dijete pa nije smjela u skolu jer se oporavljala od pobacaja. Isto tako se sjecam kako je pola frajera s dubokim dzepom moglo imati dok kazes \"keks\"... Onda se malo blamirala sa Deen-om jer je i on, cudna li cuda, imao para; pa malo s Bunjom, pa malo s Ganicevim sinom, i od silne sramote (jer je ovdje vise niko nije smatrao \"trebom\") presla je granicu i tamo glumila neki jet set. Kopile od djeteta koje cak ni rodjeni otac nije zelio da prizna niti da zivi sa istim, od jos gore majke koja se po gradu ku*va na malo \"vise damski\" nacin dok pri tom glumi ugladjenu gospodju... Zao mi je sto nam komsije Hrvati imaju ovakvu sliku o \"damama\" iz Sarajeva. Ali skidam joj kapu za jedno, sto je ipak uspjela zavarati odredjeni broj ljudi kako je visokomoralna osoba. To dokazuje na kakvom smo mi, kao Balkanci, nivou intelekta i zdravog razuma. Hvala!
Hanu više netreba ni komentarisati. Samo me zanima,ima li joj ovaj muž išta u glavi?!Pa zar mu se negadi ebati sadašnju suprugu poslije toliko frajera?? Dobro ,mozda stavlja kondom...
što bi rekla moja malenkost u moru mojih hitova za raju: \"kako bih te ja, kojim to imenima, ove noci zeljo zvaooo!\"
Slučajno sam se našao u blizini, to je bio kao VIP dernek zlatna mladež Sarajeva. Dolazila su bjesna auta, porše žuti kabrio, crni audi r8 (pišem vjerovatno ćete prepoznati osobe), onaj vlasnik Nivea kafića, modni mačaka (muški), a ona Pišek nije čemu uživo (anoreksična), na slikama je ok i td...
@dzej: molim da se riječ \"uspjeh\" piše pravilno, nema tu nikakvo \"i\" !!!
Nikolina operisana tetka
koja govedina na jednom mjestu
ma sto jest jest drolje su :D ali ka.ro bi ih
E neko upravo napisa gore vec...mi cemo biti iskompleksirani,ljubomorni kreteni koji ne podnose \"uspijeh\" i koji su zavidni na svemu sto je ona postigla...a sta je to postigla??? pa mogu vam reci i da je ona uspijela...od male droce koju je rahmetli Ismet Celo karao na poziv,koja je smrkala na teku po jezu,koju je karao njen sada \"kum\" Bunjo kad mu se kitica digla i da ne nabrajam ostala sabrana djela Hane dosla je do \"novinarke\" koja zivi i radi u ZG,udala se za uspijesnog decka (samo ne znam sta ga prenese da je ozeni) i ima sve samo joj idalje fali pameti,ali eto to sve komplekse i traume iz djetinjstva lijeci ovako po ovim partyima. Moja hana tebi svaka cast dobro si ti uspijela! Nasla si budalu punu ko brod koja ce te ozeniti,a iskarala si se skim si stigla i sad glumis neki jet set kao vrijedan nekog \"postovanja\"!
za ovu glavu mi treba monitor od 77 incha
neznam kome je interesantna ova Hana i njena vušegla mozda ovim purgerima, sva je raja u gradu znaju kao fufu iz klozeta sarajevskih lokala...
Nikolina je slatka - Hana je krampusina !!!
Ljudi, zivite svoj zivot ba!
Labrnja ko KASA :D !