Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vrijedjajte covjeka,covjek je uvijek bio vjernik...on je svjestan da je sve sto ima na ovom dunjaluku prolazno a da ga jednog dana kada ode prate samo njegova djela...zastanite malo i procitajte hafizove rijeci,zivot ce vam biti bolji sigurno...
Odgovarati će i za porez i plagijat (prevare)
Jeste, svima će biti život bolji nakon riječi nekog "Hafiza". Doktor, naučnik, inžinjer?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije uredu slikati covjeka u njegovom miru.
Slažem se. To je tako nepristojno. Pustite čovjeka na miru makar u džamiji. Najgore od svega mi je kada naši, posebno dijaspora, izvade mob i snimaju namaz. Pa čovječe, nisam u zoološkom vrtu da me snimaš. Stvarno odvratno.
muzicki instrumenti su haram lol
na sta smo spali da se i ramazan korisiti za marketing
Slika je po dzamijama nema smisla, cak opcenito slikanje je opipljiva tema. Pogledajte sta je šejh Nasiruddin Al-Albani pisao na tu temu. Molim Allaha s.w.t.a. da naseg brata Dinu oslobodi okova muzike, Amin!
Ima mnogo bogatijih ljudi koji dodju u dzamiju, a i vala ruzno je ovako covjeka objavljivati. Dodjes da smiris dusu i neko te slika i pise o tome koliko imetka imas. Vala hafize ti ko da si samo napamet naucio Kur'an, nijesi ga razumio izgleda bas
Mnogi oni je razumiju, ovaj isti se you sta u tefsir Kur’an-a pa je se nedavno izofirao jer je pogresno tumscio pojedine ajete. Elhamdulillah pa medju bosnjackim ummetom ima ispravnih i ucenih ucenika znanja koji su ga ispravili.
Lik kupio stan u ljubljani oko 600.000 Eur,Pa Brod na jadranu otskolovao djecu na prestiznim fakultetima i Jos mnogo Sto sta,da Mu dunjaluk nije bitan nebi se moglo reci,da je ostao strugar ne bi Sve to mogao Sebi priustiti.Vjera vjera Al Ni Para Mi nije mrska.
Veliki gospodin, pravi Sarajlija!
Njegov odnos prema vjeri i ispunjavanje vjerskih duznosti je izmedju njega i stvoritelja i ne bi trebalo biti predmetom reklamiranja.
Koji tip nosis mobitel u Dzamiju? Dzabe postis!
Zašto ovo mira biti neka udarna vijest, čovjek jednostavno traži svoj duhovni mir.
Istinski vjernici se samo po dobrim djelima mogu prepoznati!
Vjernici ali na baterije!
Dino škrtica, šta je dao za opce dobro Sarajlija i Bosanaca!?
Vjerovatno je dao nekome kome mu je bila obaveza da daje i čejf. Da nije možda trebao tebi i meni dati ili stati na čaršiju na tramvajsku pa dijeliti narodu onako radi sevapa. Svašta će čovjek čuti i pročitati.
Znači, sevap je samo ako se to objavi u javnim glasilima ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Većeg umjetnika nemamo 🌷💚🌷💚
Ako je tebi to umjetnost onda ok.
Hoces bar 10 njih da ti nabrojim prije ovog 'umjetnika'? I to samo iz Sarajeva, evo necemo citavu BiH... hahahahahah
Jednostavno gospodin!
Lijepo.