Cristiano Ronaldo na plaži
0
'Gospodin Metroseksualni' se oporavlja od poraza
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebo si se uvaljivat mladoj
Nista edo,neko je malo s...... u mozak!!!!
JOJ koja pedercina, :)))))))))))
Sta???KO mi krade nadimak??Jb te.Nemam decka Edo.Ronaldo je kakav je.Molim te ne govori mi da sam drolja jer ja to nisam pisala.Ronaldo je super al svako ima misljenje.Ne bi ja s njim spavala.Nisam luda!Ko zna di je sve bio....HaHa!!!!Edo,nisam prava ja!
da sam gay odradio bih ga. na svu srecu volim zene a one vole mene hahhahahaaa
sas ne vrjeđaj muslimane!!!moj dečko je musliman!on za razliku od \'\'muškaraca\'\' ovdje ima ku...c! Citiram SElmu jer djelimo isto misljenje: Vidi sto su momci ljubomorni....auuu ! ha, ha, ha ! da pokaze samo prstom na mene *ebala bi se sanjim bez sekunde razmisljanja. Tip je neboder, bomba, adonis. A vi momci mozete samo nesto od njega naucit. Manje pive, cigara i sarme nego vise sporta (da se razumijemo: ne mislim teretane)
ma vi.........i sta onda ako je gay!!barem moze imat decka kojeg hoce,a vi ni majmuna nemozete imat.on je najbolji.i ja imam decka koji nosi roze majce i futbaler je pa šta?!to što taj muškarac dira njegove pločice ne znaći da mu je dečko,a i mislim da ronaldo ne voli takve tipove!ponašate se ko budale jer ste ljubomorni na njega!!na to što on ima sve a vi ništa!!zato odj!!!RONALDO je bolji od Kake,Messija,Ibrahimovića.....A vi pu.....te Ku........ac!
juce sam ga gledala, al moram opet jarane-apolon naseg doba....ne urekao se.....mmmmmmmmmmm
e super haj onda i ti u real :D
Hahaha.... kako je super citati komentare nasih treba i frajera.... svaka vam cast ljudi. HAHAHAHAHAHAHAHA
peder od glave do pete,steta sto to ne smije da prizna,jer po nepisanom fudbalskom pravilu u engleskoj ligi nema pedera,majica,sorc,misici,odlika je pedera i to onih koji glume muske u njihovom svijetu.....a on je taj,paksu....... a taj celo na slikama je njegov jebac,a plavojka je tu sto je placena,isto kao sto radi i deen .........
Sve ove trebe sto se javljaju su isfrustrirane sto ih nijedan muškarac ni ne pogleda. Ja nemam šta biti ljubomoran na njega, imam svoju curu s kojom sam u dobrim odnosima i koju ovakvi šminkeri a la ronaldo odbijaju. Ima jos tona sportista na ovom svijetu sa sportski isklesanim tjelom pa se ne razkazuju na svakom koraku a pogotovo ne placaju ljudima da im provjeravaju mišiće 24h dnevno.
joj, kako su svi ljubomorni! momak izgleda famozno! 24/7 bih mu se oposvetila, samo kada bih ga srela! tako lijep, gladak, bez dlaka koje bosanci vole... alisa
e jeste i vi stvarno...vidite da je covjek serijatski nastrojen...poveo i ovu trebu da bude tu(za upucenije-mahrem),da ne bi pokusao sta nemoralno sa ovim celom...krst oko vrata mu je zbog furke...
zgodan tip nema sta,svidja mi se!!!!!