Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marylin Manson je poznat po tome da nije normalan i sta mozes ocekivati od takve osobe? Pa pogledaj ga samo?!
Ima li ko da nije silovan i da se nije pokusao ubiti a usput zeli da skrene paznju na sebe (mislim na ove Hollywoodske "zrtve")
čekaj.... tko je koga ovdje silovao? :(
Al mi je najjace ovo, bila u vezi s njim nekoliko godina, dobrovoljno, i onda kaze silovo me. Znaci danas se vise covjek ne smije ni u vezu upustiti, a da ne brines hoce li te sutra optuziti za nesto.
Davno su bili članci kako joj se sviđaju "bad boysi".. eh pa eto. Drugo, ako neko zaista hoće sebi oduzme život, to i uradi.
Ovakvu ljudinu da optuži.
Pa realno kad si na takvu nakazu se lozila