Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od fejzbuka,čelzija,rome do josh-a crknite dušmani :D
Hvala dijaspori sportistima i umjetnicima koji sire istinu o Bosni i Hercegovini. Cetnici su spickali silne novce u propagandu i nije im proslo nigdje u svijetu.
A jos laf...
INSTITUCIJA...
Jeste da je ovo medijska "patka" ali to i dalje ne mjenja cinjenicu da je BIH drzava a RS samo njen entitet :)
@SERBIKODrina Sanela njima bar plati parama sto se ne moze reci za Srpkinje i nacinu na koje su placale Turke :)
Upravo je na svojoj oficijelnoj stranici i Steven Segal čestitao bh građanima dan nezavisnosti.
Hvala hvala.
lazni profil!?
Koji car
Hvala momčino, živ i zdrav bio...
Baborokicu zar nije pa kako je na ovoj slici preplanuo ma pravi slatkis.
Hvala, hvala
Jao novinara u pm evo ga pravi twitter profil od Josh Duhamel-a nikad nije pomenuo BiH https://twitter.com/joshduhamel?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Al eto usput Sretna ti nezavisnost moja lijepa BIH!
evo i facebook https://www.facebook.com/JoshDuhamel/
HVALA
"Sretan Dan nezavisnosti svim mojim prijateljima u Bosni i Hercegovini! I hvala vam", napisao je glumac na zvaničnoj Facebook stranici. Dakle, nije se zahvalio svojim prijateljima u Bosni i Hercegovini, nego Google Translateu jer mu je preveo. Oj, Klix, pa ne brukajte se ljudi dragi.
@AdjemKosova Bogami, ti vežeš ko Jugo 45.