Oporavak nakon operacije
100

Glumac Jeremy Renner podijelio snimak iz bolničkog kreveta nakon što ga je pregazila grtalica

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Marvelova zvijezda Jeremy Renner objavio je u četvrtak snimak iz svog bolničkog kreveta na odjelu intenzivne njege dok se nastavlja oporavljati od nesvakidašnje nesreće s grtalicom.

Renner je na snimku imao modrice ispod oka i djelovalo je da je pod sedativima dok mu je sestra masirala skalp.

Uz video je napisao: "Ne baš sjajan dan na intenzivnoj nezi, koji se pretvorio u nevjerovatan spa dan sa sestrom i mamom. Puno vam hvala."

Rennera je na Novu godinu pregazila snježna grtalica od sedam tona dok je radio na oslobađanju zarobljenog člana porodice od snijega koji je prekrivao njegovu kuću na jezeru Tahoe. Od tada je ostao na odjeljenju intenzivne njege.

Glumac, koji je nakon nesreće bio u kritičnom stanju, imao je dvije operacije koje su uključivale ugradnju metalnih pribadača oko njegove noge.

Od utorka je bio budan, a tada je objavio i svoju fotografiju u bolničkom krevetu s vidljivim modricama na licu dok se zahvaljivao pratiteljima na njihovim "ljubaznim riječima" i željama za oporavak.

"Hvala svima na lijepim riječima. Previše sam zabrljao da bih kucao. Ali svima vama šaljem ljubav", napisao je na fotografiji.