Izbjegava plaćanje poreza
11
Glumac Depardieu bi mogao postati Crnogorac?
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli bre sandžaklija,da te neš pitam,naime kako to da vi eto hoćete da ste bošnjaci a nikako da se rješite govorne mane kako u pisanom tako i u govornom obliku?
Dobro je da ima bogatih, o čemu bi novine pisale ? Vijesti o sirotinji su dosadne i depresivne. Bogati nam pokazuju ljepotu, raskoš, velike kuće, bazene, jahte itd. Sirotinja je i Bogu teška.
U Crnoj Gori postoje samo Crnogorci, a ti seljo jedan koji ne znas ni tko si, ni sto si, nauci se pisati \"vratu pasos\" i shvati da ste vi Srbijanci i nemate nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom. Pricate srpski jezik, imate svoje drustveno uredjenje, kratko receno, stranci!
Toliko gresaka....on se nije odrekao drzavljanstva, jer je to po francuskom ustavu nemoguce, samo je kao reakcija na uvrede premijera, vratio svoj pasos. Drugo, on uopste ne izbjegava da plati porez, jedino nece da placa 75% svojih prihoda novoj socijalistickoj vladi koja hoce pare guzovace.
kako je lijep!
*eronja obični...sirotinja mora sve da plaća,a on trilioner fol ne može ...ko te je gonio da kupuješ hotel u centru pariza i da praviš kuću od njega
Pametan covjek najbolje mu je da ide u Rusiju.
Tražim nejač za druženje isključivo pravoslavne vere.
AKO ON BUDE DOBIO CG PASOSE ONDA NEK SVIM BOSNJACIMA PROTERANI IZ CG VRATU CG PASOS I DRZAVLASTVO.... BILO BI 1 MILION BOSNJAKA U CG ako to urade..............
...prvi nos francuske time postaje prvi nos crne gore :))...ko zna, možda crnogorci ustanove da su asterixovi gali :)