Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je da pjeva za novac!
Rekla mu je da i dalje čuva uniformu iz 1993 u ormanu i da će je ponovo obući kad bude prilika.
Ne znam! Nisma letio s njima!
šumadijski rnr
Brena kao Madona zavrsice sa trovanjem botoksom
Ružan isto Aco Pejović
Joj naslova kikse dragi
dvije posrbice
Stara chetnikusha
Kome je ''Brena'' sinonim za spektakl taj ima problem sa sobom. Kada se ona pojavila, to je bio pocetak urusavanja nam' bivse drzave.
A zadto bi nekog zanimalo sta je Fahreta rekla Andriji,klixe jel se drogirate???
Bas nas zanima sta mu je Fahreta rekla?
zašto onda čitaš i ostavljaš komentare ako te ne zanima... učini i sebi ostalima uslugu i fino zaobiđi ako te ne zanima... ni druge ne zanima tvoje mišljenje pa ti opet prdiš na portalu... za razliku od tebe i andrija i brena su javne ličnosti i uspjeli su u životu upravo zbog ljudi koje oni zanimaju. ašta si ti uspio?? koga ti zanimaš?? eto vidiš...
Moreš li joj šta?
Rekla mu hajde za mnom do wc a
Rekla je da peva* a ne da pjeva, Da pjeva onda bi bila lijepa brena a u stvari je lepa.
Lijepa Brijena
Ti njoj a ona tebi Mater !