Pružila podršku Ronaldu
304

Georgina Rodriguez kritikovala Fernanda Santosa: Ne možeš potcjenjivati najboljeg igrača svijeta

I. S.
Foto: Instagram/georginagio
Foto: Instagram/georginagio
Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda, kritikovala je selektora Portugala Fernanda Santosa i pružila podršku nogometašu.
"Danas je tvoj prijatelj i trener napravio pogrešnu odluku. Za njega si imao samo riječi divljenja i poštovanja. Taj prijatelj je, kada si ušao u igru, vidio kako se sve promijenilo, ali je bilo prekasno. Ne možeš potcjenjivati najboljeg igrača svijeta, svoje najmoćnije oružje. Ni ti se ne možeš zauzeti za nekoga ko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo. Cristiano, divimo ti se", napisala je.
Screenshot: Instagram/georginagio
Screenshot: Instagram/georginagio

Maroko je danas zaključio snove Cristiana Ronalda o tome da će postati svjetski prvak s Portugalom. Jasno je, peto prvenstvo bit će mu i posljednje na kojem je zaigrao.

Ronaldo je odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka otrčao u svlačionicu uplakan i nije mogao kontrolisati emocije. Iako još uvijek nije donio konačnu odluku, teško je očekivati da će slavni Portugalac još koji put zaigrati za reprezentaciju, a posebno nakon brojnih optužbi i navoda o svađi u reprezentaciji.