Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vidi se da si poremecena
Tačno, najgrozniji zvuk je loš orgazam
Mali stanovi u New York-u... Sad Gago sebi priusti kvalitetnu gajbu da ti dijete ne slusa...
Ja bih je j.e.b.o. i to ne bih joj marke uzeo!!
opet moram potražiti original, toliko ste nesuvislo preveli ovaj tekst da moram debelo razmišljati zašto sam toliki mazohista da uopće čitam i vijesti o lady gagagaga i vaše tekstove generalno
Tako tako Gagi, samo pricaj ono sto su ti rekli da pricas. Moras izvrsavati naredbe j.e.b.i.ga, ko jednom udje u to nema vise izlaska. STa je sljedeca tema o kojoj ces nam pricati: kako te tata uspavljivao isto kao i mamu???!!!!
A moze samo slusat orgazam jer ovakvu gadnu niko nece j.e.b.a.t.! :D
Retard.irana jeste,ako nije zbog toga jeste zbog neceg drugog sigurno,jer ko bi normalan o tome govorio u javnosti. Iako smo u 21, vijeku nije to razlog da budemo bez imalo morala.
ja ne sto ne vidim da iko moralise. svi se samo iscudjavaju sto je ovoj tuki bitno da nam to isprica.
E j.b.g. preduhitrio si me. :-) Samo s.e.r.a.t.o.r.i. i lažni moralisti kao sablašnjavaju se nakon ove izjave, a nema tog čovjeka na planeti koji nije bar jednom čuo kako se roditelji \'\'taslače\'\'. :-)
Hoce li ikad neku normalnu izjavu dat... A bas mi je zao sto nema dom,da joj mozda neko sredi u nedjaricima..:)
Nije mi jasno kako orgazam moze biti los? Ili je pravi ili je odglumljeni...ili jeste ili nije! A ako jeste, onda mora biti dobar...
ja? i? aaaa? a usaaaaaa
Šta slušao, snimao ih
ili je sve ovo sto ona radi i prica samo ludi marketing, ili je ona totalno emocionalno poremecena licnost. uglavnom, meni je cure zao, dovoljno dobro pjeva da joj ove budalastine ne trebaju, kao ona haljina od mesa npr.
Kad skine sve one grozote sa sebe, zapravo i nije toliko ružna, štaviše, na ovoj slici baš lijepo izgleda. A ovo sa roditeljima..ma laž,samo da se piše,pa makar se morale i izmišljati grozote...
pih, kako je samo obična. Rijana bi im se pridružila. Gaga is so 2010 :(