Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zato sve horospije vole selfije i facebook.. od hiljadu pokušaja, ubodu jednu dobru, i onda šibne na fb sa komentarom: jedna slučajna..
zadnja epic !
Na ovim bez šminke si ko one cigančice po ulici što se pokušaju izblajhat pa ispadnu narandžaste ili odvratno žute, a na ovim gdje si sređena si bombastična.
Ja bi joj progledao kroz prste
Lijepa je i sve to, ali je brate previse je opterecena tim i zato saljem hejt prema njoj :D. Samo se nadam da se nece ubiti kako bude sve vise starila.
kako je nije sramota
kakve su ovo detonacije? a da, puca mi neka stvar za beyonce i njene slike
Na zadnjoj fotografiji ista khaleesi iz Game of Thrones i btw od ovih 9 fotografija su mozda tri za obrisat.
Hamdija iz Pojska
Konacno slike bez foto shopa... da i nju vidim jednom u normalnom izdanju
Ovo je samo pa brat pamuk
Treba ovo je.at
šta fali slici gdje je na stolici s raširenim nogama, baš je sexi.
Zena je prelijepa.
Polahko ali sigurno se transformise u Tinu Turner...
e takva je ona zapravo i jos i gora