Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete kao i sva ostala djeca. Cuj hit na internetu...smijesno, toliko su hit, da ih tek sada vidim. :) Najgore je kada novinari od svega i svacega prave ''pricu'' i pokusavaju na ovakvim glupostima nesto postici, a jos su mi gori ljudi, koje tudji zivoti vise zanimaju, nego njihov licni zivot! Pozdrav!
Meni su danas hit na internetu bili kecevi na Leverkusen 1.75 i na Sheffield United 1.65, a Beyonce i njena kci me interesuju bas koliko i ja njih.
jay-z * nepismeni stvoru hahahhahah
BIT' ĆE GLAVNA MASONKA KAD ODRASTE !
Jao ne seri najke ti
jao bukvalno ista yaj-z
@realista,Nene,ruzno je ovo sto ste napisali,jako ruzno...
Ona je govno.Kd se porodila citavu bolnicu je rezervisala za sebe ko da je faraon.Niko nije smio da pride bolnici a kamoli da udje.Sramota a koliko majki radja djecu nenormalnim uslovima .
hehe ma bona nemoj se zamarti takvim stavrima, ne daj da te nerviraju,
Karo sam je nije nesto vruca, osrednje.
Onako s'dosta stenjanja pokenjam se i na nju, i na dijete.
hahahha majmunce pravo
Ja majmuna od djeteta dzaba joj sve pare svjeta
i zasto je sad to dijete toliko posebno,da je njegova iskompleksirana majka zakupila bola bolnice pri njegovom rodjenju?
Kao prvo ne citam ove gluposti, a komentar je bio iskljucivo, jer me ove stvari nerviraju. A to ako neko ne zna prihvatiti kritiku, onda neka kupi metar strika i skrati sebi muke. :D Postoje mnogo bolje i zanimljivije stvari o kojima se moze pisati i koje bi trebale biti istaknute, a ne ove gluposti i razni tracevi, koji pune zutu stampu. ;)
...a najgore od svega je sto ti dodjes procitat chlanak, ostavis komentar, lupis koji put refresh i "novinar" klixa je svoje vec postigo i grohotom se smije dok ti izigravas moralnog viteza na netu