Od čega je umro 'kralj popa'?
0
Federalni agenti počeli istragu o smrti pjevača
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovi nasi iz federacije agenti
ha ha ha dobro si
Cuj \"o smrti pjevaca\" Kao da je neki obicni pjevac. Mislim, nema nikakve greske al kad malo bolje pogledas kao da se radi o mom komsiji kojem je hobi pjevanje...
Smrt komunjarama i pionirima
Sta kaze ef Ceric na ovo ? @ja Evo da ti komentar ima smisla :) Ne znam ni ja sto me brisu samo se interesujem za misljenje ef Cerica :)
Sada ovaj moj komentar nema smisla jer je obrisan raniji post...
jel to ni FBI umjesana u ubistvo Martin Luter Kinga?Ja njima ne vjerujem,sigurno je da imaju dobrih tehnoloskih sredstava za istraeivanje al kad se tice politike i para?
Kaze da se umijes hladnom vodom i dodjes sebi dok jos imas kome.... :)))