Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nju handre jer je pozeljna, a tebe semsa sigurno nece niko... dok ona uziva ti heklaj
I ja bih sta mladje. Al smeta im moj celulit
sta je gabori?
Eva kao i uvijek prelijepa, divno tijelo u njenim godinama. A vi decki sto govorite o curama kako su k\'o grobarke, pogledajte prvo u ogledalo. I prosjecni muskarac nije nesto lijep i zgodan.
E cuj... hvala za ovu vijest... JAKO JAKO JAKO BITNO
to mozda u redu ispred veterinarskog fakulteta...a u gradu ima daleko boljih...
svakodnevno na ulicama grada vidjamo puno ljepse i zgodnije cure ali nisu imale takvu srecu da postanu filmske zvijezde,steta.
Ma nista ne vidjeno...bolju ja trebu imam, samo eto sto je ova glumica, ima milione i poznata a moja nije...eto razlike...sve je ovo metar i zilet, samo to amerikanci \"napusu svoje selebritije\", covjek bi reko0 ne da u sebe gledati kolko je dobra...
eva je glumica, glumi već 7 godina u seriji Kućanice, a i u niz filmova...
eto nek\' ste vi nesto...smijesni ste
jos jedan komentar koji potvrdjuje moje predjasnje insinuacije da si puko
vala i nije neka. zar nije bila sa nekim crnjom u hrvatskoj prosle god? handri ko stigne.. tipicna AMERIKANKA!
al je parker razvalio :P
kako voli da je slikau kad je gola ... sigurno sama pravi pornice sa ovim tipom ...