Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesno to sto djeca ni kriva ni duzna moraju da se muce i odrastaju uz ovakve ljude.
pod hitno im zabraniti da mogu usvajati djecu.
Malouman si ti, i takvi kao ti koji podržavaju ovo..A ti si taj koji ne zna da čita :))
haj nam sad objasni kako to sto je uz pomoc surogat majke dobio dijete znaci da mrzi zene? svakavih maloumnika.. svasta
@manijak Ima i to smisla. Ako bi defnisali da dijete moze proizaci iz legalne, reproduktivne zajednice ili braka i to iskljucivo izmedju muskarca i zene, onda se ovo ne bi desavalo. Ali time se potezu eticka i pitanja o osnovnim ljudskim pravima, da li iko ima pravo i moc zabraniti drugoj osobi da ima dijete?
bolestan je onaj ko mu je dozvolio da ima dijete...jaro,izabr\'o si takav način života i živi sa posljedicama...
Znaš li ti šta znači pojam \"surogat majka\" ?!
Ama procitajte tekst u cjelini pa onda komentarisite. Je li znate sta je surogat majka? U zenu su ugradiji embrij nastao spajanjem jajne celije neke zene(vjerovatno iz baze jajnih celija, isto kao baza sperme) i elitonovog ili partnerovog spermija. Niko ovo dijete nije ostavio, ovo je njegovo bilolosko dijete. Ufate se komentarisati nesto a ni clanak niste u stanju da procitate.
procitao sam, gdje ti vidis da pise da mrzi zene?
Ponovo pročitaj tekst!
Zasto mislis da im je zena odvratna? Samo ih seksualno ne privlaci....btw ta ista zena je strpala ovo dijete u dom..
nije usvojio neko napravio, znas li ti citat? hitno zabraniti zatucanim seljacima da ostavljaju komentare
Koje li ironije, i u ovom slučaju ništa bez žene! Ma koliko im bila mrska, ogavna i sl, jedino sa ženom dobiše dijete...hm, pametnom i išaret dosta ;))
Eto neka objasni Zacku ko je tu mama a ko tata, te kako je mali nastao. Također neka objasni Zacku na koji način otac odnosno mama ispoljavaju svoje seksualne aktove. Super je odrastati zbunjen u nastranom braku. @ srbin: ima i pijanih, nastranih Jackova, Luisa, Radomira, ne brini.
ja mislim da Božje čuvare ove izjave uvjek bole, posebno sad dok je ramazan.
na lomacu i spaliti ih
U svakom slucaju toj ce djeci biti bolje nego da ih pijani Fadil stima daljinskim. Cega sve kod nas po porodicama ima ali se ne prica tako da odrastati sa dva oca koja te vole i brinu se oko tebe je u redu.