Komentari (412)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke.. neka bude ljepotica kao i rijeka Una :)
nek bude lijepo na babu Aguera :D
jel to muslimansko ime?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
stvarno jad i bijeda samo ovako nesto moze da negativno komentarise......jad onaj bijedni,gnjidavi....kurava,rodila vec davno,Dzeko ocuh,napravi dnk....e moj jade jadni.....krivo vam je sto je momak uspio u zivotu,sto je vrhunski sportista i sto je bogatas....sta vas bolan boli qurac ciji je i sta je...kakva je ona i ovo i ono...umrijecete od ljubomore ko bijesni psi...ovdje i nemas nista drugo naci od bolesnika koji ma je sav svijet kriv sto su bijeda,baksuzi,neradnici,prosijaci,smrdljivi i na svakog zavidni......
@kikser.com Evo recimo ovaj Kikser je tu kao Hrvat a ima nick gdje se prestavlja kao Srbin.
@vrisak. Pozdravljam te i kapa dole za komentar .
Zašto, ako su već planirali djecu, ne stupe u brak. To mogu uraditi i sada. Ovako je zaista to dijete BASTARDO, a za to je kriv, u prvom redu, Džeko, Amri je i onako svejedno.
čestitke , da bude akobogda zdravo i sretno.....
čestitke , da bude akobogda zdravo i sretno.....
Neka je sretno rodjenje roditeljima.
sad pusti od sabana sine
e moj glupane,sjebala tebe ona,ali baš baš!!
Cestitke roditeljima... Una,svako dobro u zivotu zelim.
koliko bolesno zavidnih likova ovdje, a sve bi dali sve da imaju pare ko Džeko i da guze neke ljepotice, nebi ni pitali imaju li djece iz bivse veze
Zatonam društvo i jest' bolesno jer su ludi za parama. Pa majka mu stara, svi ćemo mi umrijeti, a ko je sa sobom u grob ponio pogastvo? Bitno je biti dobar čovjek, a sve ostalo dođe samo... Mislim lijepo je imati, ali biti lud za novcem je bolest!!!
čestitam edibe
Klix pučanstvo, zajedljivo, ljubomorno, u životu neostvareno, društveno neaktivno, duševno zaostalo!!! Stidite se GUZ'CE kad obraza nemate!!!
Hm, jel ovo neki novi trend u Bosni? Sad bi mi trebali da svrsavamo od srece sto je Edin dobio cerkicu sa jednom od izlizanih ……. po americi i gde sve ne. Momak nije bas sav svoj al skontace ima vremena.
@Sandzacka Sablja sta tebe boli briga ko si ti da sudis nekome! Pozabavi se sobom!
@T.I. Retardu ja ne sudim nikome vec to su cinjenice. Namecete nama nesto sto nema veze sa nasom kulturom i vjerom kao da je to nesto najnormalnije. Gonite se u tri pm!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sve cestitke i od mene nek bude ziva i zdrava. Sad kako god okrenes mora da zabije bar 1 go na iducoj utakmici,jos ono ispod majice kad napise il kad dodje do korner zastavice i pocne da ljulja bebu... Samo da mu ovi ne pocnu da zvizde,ako nista sad znamo zasto je bio toliko nervozan u zadnje vrijeme i nije ga islo,sad ima da proradi opet
sto ne zna ni Amra.. ne mora me ozeniti al ce priznati dijete imimat ce sve.....
kurva!!
@mariijuana odakle ti to? Opce je poznato da zene u Saudiji radjaju vise djece kao i to da je normalno da covjek ima vise od jedne zene, radjale musku il ne radjale.
Una - vrlo lijepo, i vrlo originalno. Tako to kapiteni rade - vrlo bosanski. Sana je, nadam se, slijedeca... Nek' je sa srecom!!
Ako dobije sina nek bude Igman ili Trebević
@Zmijuga Lakapo Koji si ti kralj, oplakah :D AHAHAHAHAAHAHAH dan ti ljubim ovako rano na sabahu :D