Našalio se
45

Dwayne Johnson prilikom rutinske kontrole automobila policajcu rekao da ima oružje

L. R.
Dwayne Johnson (Screenshot/TikTok)
Dwayne Johnson (Screenshot/TikTok)
Dwayne Johnson nedavno je na svom TIkTok profilu podijelio simpatičan video u kojem prikazuje kako se našalio s policajcem rekavši mu da ima oružje.

Jedan od popularnijih holivudskih glumaca prije nekoliko dana zaustavljen je ispred ispred stadiona XFL, gdje je od njega zatraženo da zaustavi svoj automobil i otključa vrata kao dio rutinske sigurnosne provjere.

Nakon što ga je policajac zamolio da parkira auto, on mu je rekao da posjeduje oružje. Policajac ga je u tom trenutku zbunjeno pogledao, a onda je glumac pokazao svoje šake rekavši da misli na njih. Policajac se potom nasmijao, a Johnson je rekao da je užasna šala.

@therock

Absolutely horrible joke, but impeccable timing. You’re welcome 😂🧀 XFL game day rollin’ up to the stadium. All love, gratitude and respect for our men and women keeping us all safe. 🙏🏾❤️

♬ original sound - The Rock

"Apsolutno užasna šala, ali besprijekoran tajming. Nema na čemu. Puno ljubavi, zahvalnosti i poštovanja za naše muškarce i žene koji nas sve čuvaju", napisao je u objavi ispod ovog snimka.

Inače, Dwayne Johnson jedan je od omiljenih holivudskih glumaca koji svojim šaljivim snimcima, ali i simpatičnim gestovima uljepšava živote mnogih. Često sudjeluje u raznim akcijama humanitarnog karaktera, a nedavno je svojim dolaskom na dodjelu Grammyja oduševio i pjevačicu Adele, koja ga već godinama želi upoznati.