Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta ,mnogo su mi dragi i jedno i drugo,pogotovo Angelina. Čitam šta ovdje lupeta raja i ne mogu da vjerujem. Angelina je jedna od rijetkih pravih svjetskih zvijezda . Ima toliko para, a svejedno obilazi i pomaže siromašne po cijelom svijetu . A mogla bi kao i ostale po Dubaiju da se zajebava . Mnogo joj hvala što je dolazila u Bosnu i što nam je pomogla snimajuci film i dala svoj doprinos da se zna u svijetu sta se ovdje desavalo.
ide i skuplja decu ko suvenire. opajdara.
Svi smo mi od krvi i mesa. Zao mi je tih poznatih licnosti sto nisu rahat od medija. Normalno je da zeli privatnost. Nijedan razvod nije dobar, isto kao sto ni rat nije dobar.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
grohnula andja ofucala se totalno...kad moze mel gibson derat one mladjahne sto ne bi i BP ...jebes ovu welcome refjudjis-usvoji crnce opajdaru
Neka im je sa srećom, i jednom i drugom, a djeci naročito. Za mene su oboje pozitivne ličnosti, a pošto su po zanimanju glumci, treba reći, dobri su im filmovi. Puno pomažu svjetskoj sirotinji i na tom im svaka čast. A šta rade od svojih privatnih života, njihova stvar.
znaci imam sanse 😁😁😁😁
Cudna neka porodica bez muza, to je nama nasa (feministima) borba dala.
...ove ofišl izjave ko predizborne naših političara.
@puJ-do ...ništa, jaHrane, čitam izlive "građanskog" ovdašnjih lokalnih oberbošnjaka :)
A Japan?
Sto si mu dopustila svaleranje
Haha, jesi ti Hercegovka?
Simpaticni oboje i bas su dobar par bili. steta sto se ovako zavrsava ali opet je ok dok nema prljavog vesa.
Klipača, koja se pred svijetom prikazivala kao majka Tereza.
Još kmetovi nemaju mira, jer ih je u svom filmu prikazala u pravom svjetlu. Ona se mogla drogirati i tetovirati, raditi šta god želi, ali u posljednjih 14 godina uložila je novca i novca za siromašne, obespravljene i nemoćne. Tu joj skidamo kapu. Plus, odgovorna je majka.
@Mostarac22 Hahahahaha pitam se kako nemate savijena leđa od tolikog klanjanja drugim narodima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
usvoji me
awwww....
wwwwa...
I meni je porodica na prvom mjestu a ti i Brad ste mi na 1.000.000 mjestu.
@thea Pojma nemam.