Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maca je legenda
Zaboravljate da je u Zadruzi ili kako vec, nekom debilnom showu, Maca htio da prebije onog Milosa Bojanica zbog ch.etnickih izjava? Maca gigantu.
Po cijele dane je hodao u gaćama i češao guzicu, a obožavao raditi oko hrane i kuhinje bez da pere ruke. Tada mi se smučio.
Kraljina!!!
Maca legendo
Za mene su svi patriote, koji su dobrovoljno nakon pocetka rata, ostali u Sarajevu i cijeloj BiH, bez obzira na nacionalnost.
podrumas klasicni drugi moci ginuli dok je ona ovako palamudisao
Repetiranje obrva! Jako :)
Maca legenda. Je li ti živa Nura iz Vogosce što te cesto zvala u kvizu 5, koji si vodio?.
Glavna nagrada bila novi Renault Clio 2
ok lik
Najvaznije da si ostao raja koja si uvjek bio
Ma dobar je Maca, najvažnije da nije pakšu kao večina ovih što komentarišu.
Diplomatsko-ljudski opis rata. Korektno.
Za klixovce...pustite ljude neka žive i rade gdje hoće... ne koga na je vrijeđao za rat u Sarajevu osim kloca Bojanića.Lik mi nije simpa,ali nema potrebe da ga se blati ..u Sarajevu je bilo teško svima za vrijeme opsade.SVIMA KOJI SU BILI UNUTAR PRSTENA!!!
Rekao bi on stosta ali ne smije do kraja jer valja glumiti po Beogradu jbg, to mu je hljeb, kao i Djuro i ostali
Rijetko irritantan lik.Glumi govorom onako neku carsijsku facu a u stvari je jedan los mahalas.Neotesan,nekulturan....i da ne nabrajam dalje.
Glup si
maca dobar lik, radi pošteno, bori se, realan i pošteno gleda na stvari