Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rjecica NE se uvijek pise odvojeno kad se nadje ispred glagola!!!
ona treba njemu dati malo vise seksa i netreba se nista bojati. Ali tako su ti zene, nedaju na sebe pa su ljubomorne kad im ljudi gledaju druge.
Ne,nego 2 : necu i nisam. Dok glagoli nedostajati i nestati nisu negacije glagola dostajati i stati.
ne dati se pise odvojeno! slijedi : ne dam, ne das, ne da , ne damo ... 4 slucaja gdje je \"ne\" uz glagol: 1) nisam,nisi,nije ...2) necu,neces...3) nestati 4) nedostajati ,klasicna gimnazija 79-82
haha, ja clanka i sprdacine. zali boze megabajta... A ljubomore ce bit sve dok ima idiota...
Ima razmak viska! Ili je nova jezicka foma pitanja: \'ne?\' \'da?\'
ma nek je opali rokercina, svakako je veca faca od pitt vazda bio!
zene su takve. partenru ne dati nikakve sanse, strogo kontrola a kad dodje vrijeme baciti na smetljiste. inace na ovoj slici ne prpepoznajem ni deppa i gdju jolie.