Izbjegavao plaćanje alimentacije
1
Dennis Rodman osuđen na dobrotvorni rad
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti očito ne znaš razliku između dobrotvornog i dobrovoljnog
eh da mi je biti slavan i bogat ko on, pa nek i mene osude na dobrotvorni rad....(al ne na Golom otoku!)
@đes pošo ba... Očito ne čitaš dobro jer je navedeno da pored djece mora plaćati i uzdržavanje žene...
3. i 4. recenica se ponavljaju na kraju clanka :)
Neplaca izdrzavanje žene nego djece papk!!
Baš on nije propo\' ko grčka? http://adf.ly/8zXIP
Meni, opet, nije jasno, kako u demokratskom drustvu, drustvu ravnopravnosti i jednakosti, muskarac mora da placa izdrzavanje zene ? Cini mi se da se feminizam nije potrudio da promijeni neke stvari... nesto je ipak bolje ne mijenjati. Jeste li kad culi da bogata zena placa izdrzavanje siromaskog mutza sa kojim se razvela ? Ili da mu je bar platila odsretu ?
Šta li mu zena kaze kad je pita kako sam se obukao bas me zanima.
Valjda su mislila na \"prisilni društveno-korisni\" rad. Ti zaboravio na kakav sajt dolaziš :)
Pa kako je dobrotvorni kad je prisiljen da ga radi sudskom odlukom???? Bože sačuvaj ovo može samo kod kapitalista - osuditi nekoga na dobrotvorni rad. Pa onda robijaši idu dobrotvorno na robiju 20 godina.