Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedeća destinacija janjetina kod Gojka i onda račun iz merottta kod Skenderije
Wow Klixu. Zena je VECERALA jebo te. Pa je OSTAVILA NAPOJNICU, sta jos velite, SMIJALA se? Definitivno imate najjace osoblje.
Nisam vidio taj famozni račun, ali mi je smiješan komentar da Demi ostavila malo više od 10%, kad sam nedavno, za 1 godinu života u Montrealu, naučio, ostavlja se 10 kad nisi zadovoljan, 15% kad je O.K., i 20% manče-bakšiša-tips, kad si oduševljen!! Skandal je da Gospodnetiću ovakve stvari rade, jer on konobare tretira strože, nego drugi, kao Passarela, Giaxa,Divino,Dalmatino itd. Poznati mladi sommelier, zato je lani odustao od Gospodnetića i GARIFUl, jer mu gazda nije dao da uzme manču, nit nagradu za prodane šampanjce?? Sad radi u Passaroli. Ne razumim zašto svatko mora sjesti u GARIFUL i tamo jesti, od generala Gotovine lanski Uskrs pa do Demi Moore. Pitao sam vlasnika, kako je juha od škampi 90 kuna, a ista od jastoga, čak 270 kuna?? A nabavna cijena gotovo ista?? Gospodnetić je reka da se bogataši vole ''kurč...'' pa evo im prilike?? Ne govoreći da svi mi pravi znalci, radije jedemo škampe, nego debelo precijenjene jastoge, što sam također par puta pisao na Blogu,
Vlasnika GARIFUL-a upoznao sam tek lani, za Uskrsa na Hvaru. Brzo me ''otkantao'' jer 1.) ne voli istinito pisanje moga bloga Zvjezdani Restorani, http://zpgastro.bloger.index.hr/ 2.) veliki sam prijatelj s njemu, konkurentskim restoranom GIAXA, te pretučenim Žuvelom, vidi http://zpgastro.bloger.index.hr/.../suzavac.../26212814.aspx 3.) Ne volim EPH senzacionalizam,a Gospodnetić je povzean s JUTARNJIM, te posebno podmitljivim novinarkama. Iz JUTARNJI, te Playboy Zagreb gdje platio PROMO HVALOSPJEVE, a lani je GARIFUL, marketinški sav izgorio, a već je sutradan bio otvoren!!! Kao da ga vodi David Copperfield, a ne Gospodnetić Hammer!! GARIFUL je slizan s JUTARNJI koji ''trabunja'' godinama, od Butkovića do danas, jer se baš ništa nije promijenilo, vidi http://zpgastro.bloger.index.hr/.../jutarnj.../27387643.aspx
sad ce restoran da pokusa da utrostruci business jer je ona jela tu :D
Jao odvratnog rukopisa!
WOW kakva vijest! @KIX.ba fakat ste postali najveće žutilo od štampe! Vrijeme je da se pozdravimo!
Kad su već sve detaljisali,trebali su napisati i da se popiskila,i pustila vodokotlic...
"piškenje" 100% zato sto si debil
e moja demi, cim su te vidjeli naplatili ti veceru duplo, ili cak tri puta vise nego sto inace kosta... 4500kn je oko 1100KM jedna vecera za 5 osoba na pisljivom hvaru?
Budimo realni, taj i takav Hvar su tvoji "mokri snovi" .... zato šuti, bolje je ...!!!
udri je Mehmede :-D
Ja mislio ovo ona prava Moore kurvešina
Ko Vidi ovde Demi Morre neka digne dva prsta ?
Mogla ja za te pare dobit i kajmak ko predjelo, kod Brajlovica!
De mi ga Mur!
ostavila baksis? wauuuuuuuuuuuuuuuuu