Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopšte nisam čitao članak. Zamisli koliko njih dvoje doprinose razvijanju ovog društva da dobijaju medijski prostor. Pored svih tih doktora,profesora,naučnika itd.itd. Cijeli svijet ide u ovom pravcu, ne samo mi. Mi smo krivi što našoj djeci dozvoljavamo da prate ovakve likove.
I da si citao nista razumio ne bi.
Ti Bgm ko da si s Marsa pao pa se cudis. Pa unazad 100 godina su pjevaci, tv voditelji, glumci, animatori, sportisti, uticajniji od bilo kojeg doktora, profesora ili naucnika. Danas su to i modeli, Yotuberi, strimeri. Iz svega toga i jest proizasao termin INFLUENSER. Probudi se prilagodi se 21. vijeku.
Ovo moze rijesiti samo Tik Tok mec
Koji su to debili utripovali da su bitni kod starije generacije zato sto ih djecica vole i kupuju njihove majice…. Presmijesni su a i presmijesno je sto oni to ne kontaju… pedercica stavljaju mamaru im nabijem kiksasku
ja sam cuo da on i ovaj nas njegov pajdo vole da se druze i duboko se upoznavaju ... tako kazu
Ova prepucavanja influensera u medijima su na razini vrticke svadje petogodisnjaka. Tacno mi bude zao kad procitam ovakve tekstove. Koliko su samo emocionalno nezreli i iskompleksirani?
Ovo dva gospodina su najveci sm*adovi na cijelom balkanu ! Zamisli primis nekog u svoju kucu a poslije te pljuje na svakom cosku i drustvenoj mrezi. Samo pogledajte jedan story od ovog Amera vidjet cete koliko zlobe nosi u sebi fuj
Samo da ostavim kakicu i odoh.
Ko je sad Ilda Humic
Ovo samo dance battle može riješiti
Trebaju nam kokice i cola da uživamo u predstavi
Cuj ove pedercine male balave🤦
Gledaj derpea sto unlike 😂😂
Djecko, evo da ti kazem, ti i onaj tvoj nit ste muzevni nit ste zenstveni nego dvojca slunta wannabe par iz LA zvani eurokrem, dakle najobicnije p.derch.ine.
Najpoznatiji influenseri u BiH su dodick. covic, konakovic....samo pricaju u prazno, a narod lajkuje ili ti glasa za ove budale.
Zamisli ti osobu koja prati njihovo prepucavanje...
boli nas k
Davorike dajke
Jel i on otisao na Bali da ga ubalavi
Ovo ko neki paralelni univerzum jeste li vi normalni o cemu pisete. Isto ono da sjednes za stol u bar i pored tebe za stolom neka (h)alapaca prepricava preglasno sta je tramvaju cula o nekim anonimusima i ti htio ne htio trpis te informacije jer ona misli da joj je prica pravo dobra i relevantna. E vama je naslov takav. A mogu mislit teksta...
Ja uopsye ne razumijem ko su ovi ljudi i zasto su bitni ikome.