"Okani me se, ženo"
189

Davor Gerbus uputio oštru poruku Ildi Humić: Dozovi se zdravoj pameti

Klix.ba
Foto: Instagram/davorgerbus
Foto: Instagram/davorgerbus
Hrvatski influenser Davor Gerbus je iznio niz optužbi o bh. influenserici Ildi Humić. On, između ostalog, tvrdi da mu ona sabotira poslovne saradnje te širi laži o njegovom privatnom životu.
"A dotičnoj bih imao da poručim sljedeće - okani me se, ženo, bavi se svojim životom i samo prestani sa svojim lažima, lažnim optužbama i s-anjima u koja me uvlačiš. Čovjek bi rekao da će se žena od 30 i kusur godina ponašao sukladno svojim godinama, ali ovo je sada već prešlo sve granice zdravog razuma. Jbt život, odem na 30 dana s kontinenta, isključim se od apsolutno svega, ostavim sva s-anja i sve laži koje si mi napravila i u koja si me uvukla zbog ljubomore i sada me opet optužuješ za neke gluposti?!", započeo je.

Dodao je kako ovo nije prvi put je moli da ga ostavi na miru. Također je zamolio da ga se okane i njena rodbina i lažni prijatelji.

"Skinite mi se svi sa grbače, je l' ti jasno? Zar moramo opet bacati pare na advokate i slično? Dozovi se zdravoj pameti, posveti se sebi i porodici svojoj, a mene pusti na miru. Da ja samo krenem sa svime šta je prava istina šta su, znate već ko, napravili meni, mojem poslovanju, klijentima, prijateljima... Ne biste mogli vjerovati svojim očima, ali neću, znate zašto? Jer nemam potrebu niti korist od toga jer sebe ne zadovoljavam uništavanjem tuđih života istinom i uplitanjem u razne igrice", nastavio je.

Screenshot: Instagram/davorgerbus
Screenshot: Instagram/davorgerbus

Također je naveo kako to ostavlja ljudima koji su ljubomorni, nezadovoljni i kojima ništa nije dovoljno.

"To bi preko mrtvog gazilo... Užas. Manite me se više sa svojim lažima, manipulacijama i bavite se svojim životima. Sramota me uopće jer išta od ovog stavljam na storije, ali neću dopustiti da me neko blati mjesecima i konstantno širi laži i lažno me optužuje za razne stvari. Bavite se svojim životima i molim vas da me pustite na miru", također je objavio.

Naveo je i da su se nekoliko puta obratili njoj privatno, ali i putem advokata da se sve ovo završi. Dodao je kako nekim ljudima očito nikada nije dosta i neće stati.

"Nadam se da se povodom ove teme neću morati ponovo oglašavati", zaključio je Gerbus.

Podsjećamo, bh. influenser Amer Kadić je jučer također iznio niz optužbi na račun Ilde Humić.

"Davoru ste zvali 'URED ZA STRANCE', svim, ali doslovno svim mojim klijentima inspekcije, meni inspekcije u firme, na sve načine ste sabotirali sve što jesam i šutio sam. Šutio sam i tebi i njima. Šutio jer sam odgojen da budem čovjek. Šutio sam kad ste rekli da me moja rahmetli majka nije odgojila, a vi njoj ni rahmet niste znali predati. Šutio sam kada ste... Šutio sam... A kada se javila moja advokatica, brže bolje ste popravljali sve što se dalo popraviti. Hoćemo li pričati konkretno ili? Ja možda nisam bio dobar, ali vi niste bolji od mene i ne samo ti, nego bilo tko od vas, skinite opanke prije nego što mi se obratite", između ostalog je objavio.

Klix.ba je ovim povodom kontaktirao i Ildu Humić, koja je rekla da nema komentara i da je sve preuzeo njen advokat.