Zahvalio mu se na svemu
35

David Schwimmer se prisjetio omiljenog trenutka s Perryjem: Zamišljam te tamo negdje gore

L. R.
David Schwimmer i Matthew Perry (Foto: Instagram)
David Schwimmer i Matthew Perry (Foto: Instagram)
Glumac David Schwimmer također se oprostio od preminulog kolege i prijatelja Matthewa Perryja.

Nakon što je Jennifer Aniston podijelila emotivnu poruku Perryju, ubrzo nakon nje se oglasio i Schwimmer, koji je također otkrio jedan od svojih omiljenih trenutaka sa snimanja serije "Prijatelji".

"Matty, hvala ti za deset nevjerovatnih godina smijeha i kreativnosti. Nikada neću zaboraviti tvoj besprijekoran tajming za humor. Znao bi uzeti obični dijalog i prilagoditi ga svojoj volji, rezultirajući nečim tako posve originalnim i neočekivano smiješnim da to još uvijek impresionira", poručio je.

Ističe kako je Perry bio velikodušan čovjek te otkrio kako mu je najdraža scena iz serije kada je Perry nosio bijelo odijelo u seriji dok su snimali scene koje su ih prikazivale kao mlađe verzije iz studentskih dana.

"Imao si srce s kojim si bio velikodušan i dijelio ga s nama, tako da smo mogli stvoriti porodicu od šest stranaca. Ova fotografija je iz jednog od mojih najdražih trenutaka s tobom. Sada me tjera na osmijeh i tugu u isto vrijeme. Zamišljam te tamo negdje gore u istom bijelom odijelu, s rukama u džepovima, kako gledaš okolo i pitaš se može li biti još više oblaka", napisao je Schwimmer.

Podsjećamo, osim Schwimmera i Aniston, jučer su se na društvenim mrežama oglasili i glumci Matt LeBlanc te Courtney Cox, a sada se očekuje još i objava Lise Kudrow kao preostale prijateljice iz postave kultne serije.