Popularni voditelj
2

David Letterman na meti osuda zbog intervjua s Lindsay Lohan iz 2013. godine

L. K.
Korisnici TikToka i Twittera posljednjih nekoliko dana komentarišu intervju koji je američki voditelj David Letterman snimio s Lindsay Lohan 2013. godine, te ga prozivaju zbog ismijavanja i zadiranja u glumicin privatni život.

"Zar ne bi trebala biti na odvikavanju?", upitao je Letterman u jednom dijelu intervjua. Nakon toga otkriva kada će glumica otići na odvikavanje te nastavlja postavljati pitanja o njenom oporavku.

Njegove izjave prati smijeh publike, a on uprkos glumicinim komentarima i strpljenju odbija prekinuti prozivke i ismijavanje.

Na videu je vrlo lako vidjeti da je glumici neugodno, no Letterman se na to ne obazire te ne prestaje postavljati vrlo neprimjerena pitanja. Lohan uskoro komentariše: "Ne možete se šaliti s tim, to je veoma podlo".

Poznati američki voditelj intervju zaključuje hvaleći Lohan što je uspjela izdržati i do kraja intervjua slušati sve njegove komentare.

Veliki broj korisnika društvenih mreža osudio je ovaj intervju, a neki su čak naveli primjere drugih Lettermanovih intervjua koji prikazuju loše ponašanje prema sagovornicima.