Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav ba Isus? Pogledajte malo bolje tetovazu, pa cete vidjeti da to nije Isus. ;)
Mislim da veceg glupana i glupace nema na kugli zemaljskoj od njega i one zgolje njegove zene.Koga libo razqu za njegove tetovaze? Eeeee pa ne stvarno, tokmak svoje vrste koji gura loptu i ima planinu para ali tokmak ostaje tokmak, dzaba mu. MOlim vas, kada se ona njegova svraka negdje obandaci od gladi objavite to odmah, zivo me interesuje!
A zar nije trebo Djedu Hidzraba da istetovira to bi bilo bas pohvalno
amon ra, vidi mu kruga oko glave..
Eto nisam mogao doruckovati bez da ovo procitam. Sve mi neki pritisak bio u stomaku. Kako sam ovo procitao, glasno sam prdnuo i pritiska vise nema.