Nakon raskida s Grašom
42

Danijela Martinović priznala da nema ništa protiv braka s inspektorom: Otvorena sam za sve

N. O.
Foto: Instagram/Facebook
Foto: Instagram/Facebook
Danijela Martinović je u intervjuu govorila o svojoj vezi s inspektorom Josipom Plavićem te priznala da nema ništa protiv braka s njim.
Martinović je za 24sata.hr govorila o svojoj vezi s kriminalističkim inspektorom uzevši u obzir da njihova veza privlači pažnju u javnosti.

"Josip i ja smo više od lijepog para. No po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka", ispričala je.

Danijela i 49-godišnji kriminalistički inspektor upoznali su se zbog slučaja oko njezine krađe identiteta na kojem je Josip radio, a nakon što se slučaj riješio, njihovi telefonski razgovori su se nastavili.

Pjevačica je kazala da je nakon rastanka od Petra Graše u svom novom partneru pronašla mirnu luku, kao i da je otvorena za sve opcije.

"Govorim iz vlastitog primjera, bilo kakvo predviđanje ili opiranje životu bilo bi smiješno jer je on čudesan. I ja sam mu se bacila kao na paraglidingu. Otvorena sam za sve opcije", kazala je.

O onome što spaja pjevačicu i inspektora pjevačica je pisala u romanu koji će donijeti i neke neispričane detalje iz njenog života, a koji će biti predstavljen maju.