Osvanula njegova fotka
147

Novi dečko Danijele Martinović je kriminalistički inspektor i pjevač u bendu "Izvan zakona"

D. J.
Foto: Facebook/Instagram
Foto: Facebook/Instagram
Hrvatska pjevačica Danijela Martinović nedasvno je otkrila kako je ponovno zaljubljena, a njen novi dečko je policajac i muzičar Josip Plavić.

Danijela i 49-godišnji kriminalistički inspektor upoznali su se zbog slučaja oko njezine krađe identiteta na kojem je Josip radio, a nakon što se slučaj riješio, njihovi telefonski razgovori su se nastavili.

"Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe pa čak i poneke snove", rekla je pjevačica i dodala da se trenutno osjeća kao u bajci.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, iza Josipa je jedan brak u kojem je dobio kćerku, a s bivšom suprugom u dobrim je odnosima. Njegovim prijateljima na prvu je bilo čudno jer su se on i Danijela povezali pošto su fizički dosta različiti. Naime, Danijela je sitne građe, dok je Josip visok, snažan i jak.

Josipa u estradnim krugovima znaju i kao rock pjevača koji je dio benda "Izvan Zakona", a on svira gitaru i piše muziku za tekstove kojih je autorica njegova kolegica kriminalistkinja.