Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako tvoj babo tretira tako mater ti i sestru, onda jadan nisi ti kriv sto tako posmatras svijet....
ista goga sekulic hehehee
Pa ima joj Ronaldo sta ponuditi, ferraria =)
Ti nemas sta pametnije reci \"kitonja\"?Sto si glup i povrsan...sigurno jadan u stvarnosti nemas nista za n.....nje pa ovdje ocajavas.Daj popusti nas bolan!
Ja bjez bona jes normalana ba. Pored tih miliona ja da izaberem tebe :-) . Uglavnom necu da se druzim s tobom, bemti sisku seksipilnu.
ocu i ja 10 maraka pa niko neda
Zelim i ja Ronalda...
MA ŽENE I JESU SAMO ZA NABIJANJE!
da je odron, i toliko ruzna, ne bi bila smatrana kakvim takvim sex simbolom...svako ima svoj ukus, neko moze biti ljepsi ili ruzniji tebi licno...... ali da sada dodjes i govoris kako je neko odron...like wtf?! pogledala sam jos neke slike na netu i uopste nije ruzna, ima nesto mocno u faci.....nista posebno lijepa, ali daleeekoo od odrona.... doduse ima ljudi pa kazu za angelinu da je ruzna i preruzna-gdje ces dalje:))))
Haha i ja pomislih goga sekulic u anoreksnoj varijanti prava bugarska krkanska droca bez klase nasim bosankama svaka cast plavim crnim rumenim mrsavim debelim sve vas volim hehehe
Kako bih joj ga zakrho, oba oka bi joj ispala, sta ce sa onom piickicom ronaldom
Mozda nije najljepsa cura na svijetu, ali je u svakom slucaju iznad prosjeka.
Isto ona folkerka Goga Sekulic... kako god odvratna je...
Stvarno je grdna, sta je ovo?! Doduše, stvarno su naše bosanke lijepe pa nam ove zečice dodju ko krtice... Živjele bosanke, najljepse ste i ne bih vas mijenjo ni za sta!! Mislim, fizički...
po obicaju... zene ljubomorne a muskarci pizde sto ne mogu yebati ovakvu...