Posljednje pripreme
0
Danas je sahrana Michaela Jacksona
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegova muzika je prva koju sam cula u zivotu i imam osjecaj da se svijet smanjio sad kad nema vise ovakvog genija. bio je genijalni talent i beskrajno dobra osoba. nadam se da je nasao mir.
prva noć u kaburu
Ja cu mu, inshaAllah, klanjati dzenazu, a nijjet na arapskom jeziku ce donijeti moj zamjenik Ismet ef. Spahic. Molim sve Bosnjake Sjeverne Amerike da dodju pod abdestom i da svi stupe u safove, a ne da razgledaju ovaj castle u Forest Lawn Memorial Park-u. Draga moja braco, nakon svrsetka dzenaze namaza, kad ja povicem u glas \"hocete li mu halaliti\", vi svi recite HOCEMO! Nemoj slucajno da neko kaze drugacije, odmah cu ga istjerati vani. Eh, eto... od mene toliko. P.S. Tevhid ce se prouciti u Neverland-u, a poslije toga porodica ovog naseg merhuma vas sve poziva na rucak. (Uh sto cu se najesti... bit ce purecih batkova, yummyy)
a jesu dosadni sa ovim Jacksonom...ko ga zali nek ide za njim....
pa je l ga dosta više ....
TEK ME SAHRANJUJU A JA DOŠO DO 6 -og KRUGA PAKLA , JES VRUCINA U PIZDU MATERINU IMA LI KO VODE MALO BA ...
R.I.P. King of Pop! Ovo je najzalosniji dan za sve nas koji smo odrastali i zivjeli uz tvoju muziku. You\'ll be missed!
ne može mraka pustit ni da čojk počiva u miruu.. budalaštinjaa...pa haj