Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njemu je lakse zamijeniti odijelo nego meni carape.
Koji smo samo mi glupani. Pa poetna price nije, ima se, moze se, i slicni komentari, nego kulrutno ponasanje. Mogao je fino kao i svaki drugi covjek sto bi uradio, baciti pored sebe, ali nije. Stvarno se covjek pita, da li ce ovaj nas glupi narod nesto priznati da je neko uradio kako treba. Do jucer je i on sirotnja bio, pa je covjek uspio. To svima treba da vam bude cilj, ali dok vi gledate druge kako to rade za vas, nikada vam bolje nece biti. Sami sebi odredujete buducnosti, ali evo kako stvari stoje jos u proslosti zivite..
I? U čemu je problem? Snašao se. Da je bacio na pod, kenjali bi žestoko. Šta bi ti uradio?
Pa ? Trebam ovdje da se zamlacujem sa tim ...vjest vam je
WOW, ZVAKU?? U DZEP??? MA NIJE VALJDA??
ma boli ga k....
evo je kao neka \"VIJEST\" kakvim glupostima se bave ovi portali kao što je Klix ,a kultura se nemjeri ovim prostim stvarima nego nekim sasvim drugim parametrima
Njemu te tolempa dodju para isto ko i zvake, sta on zna koliko je dolar, a koliko sto dolara, njemu je to isto. E tolike on pare ima.
joj hamo vid mu glave neko sat vremena pravi frizuru gledaj njega baci kosu tamo vamo i lafa dobro
ja vam jake vjesti napisi te i kada pr- ne
Ma trebao je zvaku samo progutati....
A da je kojim slucajem zvaku bacio na pod to bi bio haos! Zato ne ken.jajte! Ronaldo je kraaaaaaaalj!
ma nije valjda????
Trebo je iskoristiti onaj pehar i pljunuti je u njega ! Hajmo sad svi predloziti sta je trebo...
Nas bi Dzeko hrakno tu zvaku kamermana direkt u trepavicu toliko je precizan kad sutira
Jao primitivca, pa mogao je zalijepiti nekome na sako, potapsat ga po ramenu i zalijepiti mu neprimjetno a ovako se ofira bezzeze
WOW kakva vijest!