Prema pisanju tabloida
0

Cristiano Ronaldo "izazivao" Paris Hilton

Totalsport
Dan nakon što je u javnost procurila vijest o zajedničkom tulumarenju portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda i bogate nasljednice Paris Hilton, Bild donosi pikanterije njihova druženja.

Podsjetimo, u ovom se trenutku Cristiano Ronaldo nalazi na odmoru u Los Angelesu, gdje se oporavlja od naporne sezone.

S Paris Hilton i njezinom sestrom Nicky sastao se u klubu MyHouse. Internetska stranica s paparazzi-sadržajima X17online.com objavila je da Portugalac i Amerikanka nisu skidali ruke jedno s drugoga čitave noći potkrijepivši riječi sočnim fotografijama.

"Atmosfera među nama bila je električki nabijena", povjerila je navodno Paris Hilton jednoj prijateljici nakon druženja s Ronaldom, piše Bild.

"Gutali su se pogledima. U jednom trenutku je Ronaldo među noge stavio bocu i masirajući ju jasno dao Paris poruku što od nje želi", dodao je neimenovani svjedok događaja.

Mladi par napustio je noćni klub oko tri sata ujutro, a Ronaldo je platio račun u visini 20.000 dolara kreditnom karticom. Potom su se uputili u kuću Nicky Hilton u zapadnom Hollywoodu, gdje su paparazzi Ronalda uslikali kako odlazi dva sata kasnije.

Njihovo pitanje: “Ronaldo, kako je bilo s Paris? Hodate li?”, slavni je nogometaš, koji brižno njeguje svoj imidž playboya, samo ignorirao.