Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Craig David je Britanac
Licno ne mogu da vjerujem da NIKO od ovih sto imaju pametne komentare nije rekao, pa svaka cast da se jedna super zvijezda spusti na nivo nekakvih obicnih smrtnika i ucini tako fin gest... (Ma vjerovatno ovo komentarisu djeca, a ako to nisu imaju milion razloga da razmisle o svom intelektualnom nivou). U ovom svijetu u kom novac iskvari i ono 1% ljudskih dobrih osobina, zaluta poneki, da ga nazovem covjek i ucini nesto NORMALNO (pod uslovom da ne postoji neka skrivena agenda u ovom njegovom potezu).
A zamislite Svijet u kojem Merlin dzaba otpjeva nesto :D Prvi put da i sebe sopstvenim komentarom nasmijem hahahahah
http://en.wikipedia.org/wiki/Craig_David
AMERICKI PJEVAC!!!! HAHAHAHAHA! xD Da sam ti ja sef pisao bi ti meni samo narudzbu za rucak!! Born: 5 May 1981 (age 31) Southampton, Hampshire, England
Meni Koke pjevao, sta je sad\'?
Nakon zavrsetka kao glavni poklon mladoj, isukao je svoju ve.li.ku crnacku kur.ci.nu i odro od ku.r.c.a mladu !
Tačnije Southamptonu, USA ha ha ha ha ha koji idioti novinari
nisu naveli da je usput opalio mladu
kod nas se samo Abid SAKALAS moze pojavit i to da se natrpa pecenja...
Eh kad smo se ja i Nusreta zenili kad zapjeva Cana... lom je bijo