Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cc..ma n.a.b.i.j.e.m. ga vakog ruznog, a nju glupu.. đe ba ima da se ove stvari opraštaju?? on ne poštuje ništa živo, samo daj da se je.be, a ko šiša ženu i dijete kod kuće,nije problem ni platiti..a ona ako oprosti( a haman da hoće) i ne treba joj bolje kad je glupa.. pu \'bem ti život,kad ništa više nije sveto... fuuuuuujjjjjjjjj
Runi legendo samo karinđaj
Ma nek ne gube vrijeme jer čim oni PREGOVARAJU o braku od toga nema ništa. O braku se ne pregovara (to se radi u nekim ratnim situacijama). O braku se razgoara i nalaze se kompromisi.
Dokaz da ova gleda samo novac.Oprastati tolike prevare zena moze samo zbog novca ili i ona radi isto.Fuj moral 0.
Wayne Rooney,LOLA ne trabunjajte. Moze li se i očemu normalno pričati da nema naci- priče. Kako ste primitivni.
Ma možda jesam ružan ali za bošnjake sam brad pitt.. :))
hahahahaha... bolji komentar odavno nisam cuo.. !!! svaka ti dala!!
kurava je okrenula plocu kad joj je reko da mu puca ku..rac za njom :)
Kako su ove zene glupe !!! Da ju je molio, ona mu se ne bi vratila, sad kad on kulira, boli ga briga, ona leti, ooooj, em sto je garib nego i idiot svoje klase!
a jest ruzan u PM...pa isto da je iz RS-a
Kad ovaj kepec, vako ruzan moze da guzi, moze svak!