Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD ODAVNO NISU IMALE VELIKOG preDsjednIKA Klint hajd ti to dokazi ja se satra govoreci al koja fajda
Bilo bi zanimljivo da na ovu temu zvanično iskaže svoj stav najskuplji evropski mafijaš, vođa zapadne alkoholičarsko-narkomanske genocidno-mafijaške tvorevine: Milorad Dodik.
Clinta Eastwooda za predsjednika!!!!
Usput,ako bi Obama bio velik poput Trumana, (odobriti ili opravdati nuklearno bombardovanje) to bi omogućilo da na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država onako \"slučajno\" dođe do povećanja jaza između bogatih i siromašnih Amerikanaca. To bi isto tako \"slučajno\" olakšalo opstanak skupocjene genocidno-mafijaške tvorevine koja se skriva iza pseudonima (lažnog naziva) koji danas poznajemo kao \"izrael\". Tako ja procjenjujem situaciju.Možda sam u zabludi. Ima li neko ko misli drugačije ?
Hej \"Mislim\" u odnosu na trenutnu konstelaciju sljepe sile u svijetu, imam utisak da Klint Istvud pokušava da nagovori Obamu da bude veliki predsjednik na takav način da odobri nuklearno bombardovanje Irana. \"tajne\" igre na osovini \"američki republikanci --- izrael\" trebalo bi da \"neprimjetno\" navuku američke demokrate da odrade prljavi posao.
Neosporna činjenica je upravo to da je baš Truman svjesno i sa predumišljajem upotrijebio nuklearne bombe za dva masovna ubistva: Hirošima i Nagasaki mjeseca avgusta godine 1945-e.
A sta znaci biti veliki predsjednik?
Kakva korist kad se ne pita ništa.
u prevodu sklonite camugu :)))