Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je kite kroz nju proslo ajme Gospo medjugorska.
Imala pravo težak život,kuhinja,čišćenje,djeca,fabrika itd....
Što je dobro, dobro je.
Ma, gotovo, umociti ponekad!!!
Zasto zena od 50 godina ima potrebu da se i dalje slika i dokazuje, valjda u tim godinama je zrela i brine se o porodici umjesto o izgledu, ccc.
mislim da zena bez obzira koliko godina ima treba da misli o sebi, o svom tijelu i zdravlju.......pa onda i izgledu.........sve se moze stici...i porodica
O zdravlju ok, ali izgledu sa 50 godina? Pa ne moze protiv prirode i bora, ne moze super izgledati citav zivot i sto starija skuplje joj dodje briga o izgledu, zar nema neki trenutak prosvjetljenja gdje dodje i kaze sebi "Ok, bila sam lijepa 50 godina, dosadilo mi, odo se brinuti o drugim stvarima.".
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mislim da ce ova na klixu najbolje izreklamirat nas Mahmutovac
Znaci u naslovu pise, ko biva definitivno najtrazeniji fotomodel, krenes citat clanak, pa najednom se ukaze jedan od najtrazenijih, i jos samo je trebalo pred kraj clanka pisat da nema posla i da je slabo trazena i to je to :D
Proteinski puder? Od kojeg ljubavnika? :)