Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantastican glumac, a sto se tice supruge lijepa je, a sto neki kliksovci komentarisu o njenom izvornom imenu je bez veze. Pa ni jedno dijete nije u prilici odabrati ime kada se rodi, to rade mame i tate. A Bale je super glumac, u svakom filmu jednostavno je brilijantan. I koje transformacije napravi, pogledajte njegov film Masinist, nestvaran je.
Srbkinja!!
i mi ocekujemo. u potpisu: "kliksovci"
Starija od njega 3 godine. Interesting.
Cime se bavi ova Sandra?
Ponovo mi puko kondom...
Sibi Blazic was born on April 14, 1970 in Chicago, Illinois, USA as Srboslava (Srbislava) Blazic. izvor ; Imdb joj imena ..srboslava hahahahah
Sto li se stidi svog imena?!
Amra-Vako cemo ja i Edin,akbd!Samo jos da se slozi tata Mido!
oparila se familija dzeko ...novopeceni milijunasi ..
jebao vas dzeko u usta obojicu. stoka.