Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo indy filmove gledam. Hollywood je post'o tvornica govana.
realno charlize theron i nije za ulogu wonder woman, bez sumnje je bolja glumica od gal gadot ali je izraelka fizički bolji izbor za wonder woman.
pa ne bih se složio jer je u ulogu imperatorice u Mad Maxu zakucala. Plus, na svijetu nema fizički ljepše žene od Charlize - melek u faci
prelijepa je
Ko prizna pola mu se prasta :-) "filmski kritičari su predvidjeli kako će film zaraditi više od 600 miliona dolara" Jer upravo to je zadatak filmskih kriticara i svrha danasnjih filmova. Interesantnija je industrija celuloze od filmske industrije. I daleko korisnija.