Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mece ga lik ko siptar kuglu sladoleda u kornet..
Opalio je Charlie i ovu :)
kud me najvise pozdravljas ? :-P
Moram da idem,imas pozdravcic :-))
obozavam crvenu kosu :-) redhed hoti grinajed dragon :-) :-*
Mmm ares ne podcjenjuj onog koga ne znas,mozda i ti budes dusu povracao...znas sta kazu za one koje imaju crvenu kosu i zelene oci?
ma daj mi mejl, pa cu ti jos i pokazati kako...zagorio ko tava sto nema teflonski premaz...al to je dobro, jer bi ti i posle godisnjeg trebao godisnji :-P :-P
Haha pa primicu te,cek da zavirim u rokovnik...idem na godisnji:-) ti si izgleda dobro zagorijo :-(
pa hocu okice zelene samo primi mee :-)
Ne interesuje mene ta tvoja,ti trba da se pokazes i dokazes :-))
pa pitaj Ninu, sa kakvom spravom baratam ;-)
@ares.kane,ti ko pastuv jbt odmah troje...
ja bi zalilo okano zeleno...odma bi rodila troje :-D
kao prvo Charlie Sheen je izjavio na Jay Leno show prije 2dana da joj je dao 100,000 dollara nakon sto je saznao da neka kompanija nije isplatila nju sve pare zbog nekog filma sto su trebali da rade , ali je otkazan. Pa valjda kao odsteta dobiju neku lovu.
Sta je sve morala uraditi za te pare i sta jos mora uraditi, samo ona zna. Pa bolje da je pornic snimila, ko sve normalne starlete, radila bi normalnije stvari. P.S. Sigurno i dole ime pjegice.
i ja bi je podrzo da sam je zalilo! HALILE ti ga prvi zalilaj! xD
najje.bo.zovnije na njoj su ove pjege, mada bih ja bio zadovoljon da me casti picem s vremena na vrijeme, s njom se pije u galonima ;D