Showbiz
335

Četrdesetsedmogodišnja glumica Jennifer Aniston konačno trudna

Klix.ba
Jennifer Aniston udala se za Justina Therouxa u augustu prošle godine, a Hollywoodom kruži priča kako je sada zaista trudna.

Špekulacije o trudnoći 47-godišnje glumice krenule su nakon što je objavljena fotografija na kojoj je u bikiniju na Bahamima. Ovu vijest potvrdio je i njihov blizak prijatelj za InTouch magazin koji je želio ostati anoniman.

"Ona i Justin su presretni. Jen je željela dijete godinama. Ovo je bio težak period za nju jer joj je majka umrla u maju, a ona i Justin su se umalo razišli. Beba je loš period pretvorila u nešto dobro", kazala je osoba bliska paru.

Mediji su kazali kako je upravo beba spasila njihov brak. Par se zabavlja od maja 2011. godine kada su se upoznali na setu filma "Wunderlust". Zaprosio je u augustu 2012. godine na njen rođendan. Vjenčali su se tri godine kasnije u Bel Airu, a prethodno su kazali medijima kako "daju sve od sebe da dobiju bebu".

Američki magazin nazvao je ovu bebu "malim čudom". Špekulacije o njenoj trudnoći bile su objavljene u dva navrata, ali je oba puta par negirao.

Aniston je pet godina bila u braku s Bradom Pittom s kojim nije imala djece.