Na snimanju "Prijatelja"
35

Paul Rudd prisjetio se incidenta s Jennifer Aniston: Odmah sam joj se izvinio

L. R.
Paul Rudd (Foto: EPA-EFE)
Paul Rudd (Foto: EPA-EFE)
Glumac Paul Rudd nedavno se prisjetio incidenta s Jennifer Aniston, a koji se dogodio na snimanju serije "Prijatelji".

Naime, on je nedavno gostovao u emisiji "El Hormiguero" zajedno s mladim glumcima Mckennom Grace i Finnom Wolfhardom, gdje su predstavljali nastavak filma "Istjerivači duhova", a koji u kina stiže 22. marta.

Nakon razgovora o promociji filma, Paul Rudd je otkrio detalje sa snimanja kultne serije "Prijatelji", gdje se proslavio glumeći Mikea Hannigana odnosno Pheobinog dečka. Ispričao je kako je Jennifer Aniston imala ozljedu stopala te da je koristila segway, električno vozilo na dva točka kako bi što manje hodala.

"Jennifer je ozlijedila stopalo i nije mogla hodati bez pomagala. Dakle, upravo je dobila segway i pitala me želim li ga isprobati. Rekao sam da, a ona mi je rekla da probam, ali da budem oprezan. Uspio sam se, okrenuo i pregazio njeno ozlijeđeno stopalo", rekao je Paul Rudd.

Upravo zbog te situacije mislio je da će dobiti otkaz.

"Odmah sam se izvinio, rekla mi je da ništa nije bilo, no producenti su imali prestravljen izraz lica kao da se pitaju: 'Jeste li već snimili sve scene i možemo li te sada otpustiti'", naveo je glumac.

Inače, Paul Rudd je jednom prilikom otkrio kako mu je bilo nevjerovatno sudjelovati u ovoj seriji. Iako je u početku planiran kao gostujući glumac, Rudda su toliko zavoljeli na setu da su mu ponudili da glumi do kraja sezone.

Zanimljivo je i to što su Rudd i Aniston glumili zajedno u filmu "The Object of My Affection" (1998.), a kasnije su glumili i u filmu "Wanderlust" (2012.).