Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi valjda ispala,uhvatio bi je neko od prisutnih
ufff kako bih je podojio....
Momak i neka žena se voze u liftu u nekom hotelu i momak, dok je izlazio, slučajno ženu udari laktom u sisu. Momak će šarmantno: \"Gospođo, ako Vam je srce mekano kao sisa, oprostićete mi\" a gospoja odgovara - \"Mladiću, ako je tebi tvrd k\'o lakat, ja sam u sobi 204\"
nema daljee
a ja sise, objesila se do koljena... da nije skupe haljine virila bi ispod majice..
najbolja holivudska koka danasnjice
koja je ovo glupaca to je cudo nevidzeno.. vidili smo svi na onom snimku od neki dan kako vristi i histerise glupaca trazi muriju odmah na licu mjesta jer kao neko je uhvatio od novinarta za guz. Cini mi se da ovo Majkl bas i ne buba redovno :))
baci sisu da se igramo
kresao bi je do smrti
jest vala prekrasna haljina