Spremala se velika svadba?
0
Catherine zamalo Zeta-Peters
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kud prepisivate ove gluposti ....ili vi to onako iz svoje galve...Vazno da se nesto pise....Sramota ba.
@lekotr E moj jarane, meni je zapravo jako zao, da JA moram ispravljati najposjeceniji portal i u Bosni i van Bosne. Hvata me tuga od toga. Kavog su kvaliteta oni manje poznati ? Pozdrav.
Posto ste ocito IDIOTI da vam pojasnim. Njezino sadasnje prezime NEMA nikakve veze sa prezimenom njenog sadasnjeg muza. Pa zbog cega bi imalo veze sa prezimenom nekog potencijalnog bivseg muza.
Pa vi stvarno niste NORMALNI. Procitajte DVA PUTA kakvu glupost ste napisali. Zeta-Jones ima sada muza koji se preziva Douglas. Ona se sada preziva Zeta-Jones. E sada dragi moji tikvani odgovorite kakve to vezae ima sa prezimenom Peters. Specijalno sa Zeta-Peters. Padali vama na um kakve sve IDIOTIZME pisete.