Spremala se velika svadba?
0

Catherine zamalo Zeta-Peters

Sarajevo-x.com
Catherine Zeta-Jones nikada se ne bi udala za svog sadašnjeg supruga Michaela Douglasa, da se njena porodica nije 'uplašila' njenog bivšeg ljubavnika, hollywoodskog režisera Jona Petersa, objavio je Daily Mail.

U nedavno izdatoj knjizi autora Williama Stadiema s kojim je Peters sarađivao govori se o navodnoj romanski glumice Catharine i slavnog režisera Jona Petersa.

Ovaj par je navodno bio zaručen 1996. godine i pripremala se velika svadba, no kada je Chaterinina porodica, koja inače živi u Welsu, doputovala u Ameriku da upozna budućeg mladoženju, planovi su propali.

Zvijezda filma 'Mask Of Zorro' je veoma vezana za svoju porodicu i njihovo mišljenje joj je jako bitno, s obzirom da se Peters nije svidio njenoj porodici, ona je raskinula zaruke.

Inače, Peters koji je poznat po filmovima 'Batman', 'The Color Purple' i 'The Witches Of Eastwic', imao je veoma buran život, ženio se i razvodio čak četiri puta, a kako tvrdi njegovim zavodničkim moćima nisu odoljele ni Barbra Streisand, Kim Basinger, Pamela Anderson, Nicollette Sheridan, Sharon Stone i Salma Hayek.

Ipak, jedna ga je odbila, i o tome se također govori u novoizdatoj knjizi, a to je manekenka Elle Macpherson.

Catherine Zeta-Jones se 2000. godine udala za glumca Michaela Douglasa i trenutno važe za jednog od najbogatijih hollywoodskih parova.