Showbiz
0

Casillas demantirao ''noć strasti'' s bivšom Messijevom djevojkom

Totalsport
Iker Casillas (Foto: AP)
Iker Casillas (Foto: AP)
Tračerski argentinski magazin Paparazzi svoje je čitatelje izvijestio o ''noći strasti'' koju su navodno proveli golman madridskog Reala i španske reprezentacije Iker Casillas i Luciana Salazar Ortega, poznati model, pjevačica i glumica iz Buenos Airesa.

Prema tom magazinu, Casillas je dotičnu damu susreo nakon prijateljske utakmice 7. septembrau kojoj je Argentina pobijedila Španiju s 4-1, te je s njom proveo ''strastvenu noć'', te tako prevario svoju djevojku, poznatu špansku TV-reporterku Saru Carbonero.

Slika poljupca koji su uživo pred TV kamerama u Johannesburgu razmijenili Casillas i Carbonero nakon što je Španija osvojila naslova prvaka svijeta na Mundijalu, obišla je cijeli svijet, pa su nove vijesti iz Argentine odjeknule prilično šokantno za obožavaljete ljubavnog para Casillas – Carbonero.

No, Casillas je odmah demantirao trač, te je konstatirao kako spomenutu argentinsku starletu uopće ne poznaje. Štaviše, već je pokrenuo inicijativu prema svojim advokatima za sudsku tužbu zbog ''takvih laži''.

Inače, Salazar, dobro poznata u Argentini, već je ranije gostovala na stupcima argentinskih tabloida, koji su je dovodili u ljubavnu vezu s Lionelom Messijem koja je, navodno, loše završila...