Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekla zena da VOLI PORODICNI ZIVOT ? Sta je tu sokantno ?
interesantno... ....kako se ovoga nije drzala.... ...sve do sada.... :D
U dobi od 18-35 isprobati more kurceva, a onda okrenuti plocu u kasnim 30-tim. Nemam pojma kako se Sarkozy-ju uopce digne na ovu istrosenu pizdu.
ruzna ko govno, glupa ko tocak !
ma idi bre u...! moze ona, realno to i jes njen jedini zadatak - da bude kuci. ne mora ona rintati kad ima muza na polozaju -.-
Hahahahahahaha...... Carla nasmija me na sabahu !
@Logika, najbolji komentar :D
A jel majke ti? Pa što si se vratila poslu? Nemaš više sponzora pa moraš radit?
konačno pametno žensko, a pritom još i manekenka. za ne povjerovati. uglavnom. žena je potpuno u pravu. totalno je degradirana uloga majke i supruge, djeca prepuštena ulici i videoigricama umjesto majčinskoj ljubavi, a zašto? zato što glupače hoće karijeru, umjesto djeci i mužu da se posvete.
Moze glu.paco kad se uvalis ko ti. U danasnjem vremenu zena ne moze da priusti sebu luksuz da ne radi jer bi da ista djeca zajedno s njom gladna hodala.
Braun se samo loži na Evu Bruni
mogu kakat o ugrozenosti ali u danasnjem svijetu najugrozeniji je obicni straight man
Šta su sad oni, neke ateochifutske vehabije,sta?
@Penh Šta misliš zašto je takvo stanje? Djecu (djevojke i muškarce) nisu odgojile majke i očevi naravno - koliko je do njega, već razno razne turbo-folk pjevačice, zvijezde i zvijezdice, te TV i internet sa šund sadržajem. Cilj zapada i jeste da žene rade, da se opterete glupostima, i da se ne fokusiraju na ono što je primarno - briga o porodici, pa sve drugo ako već žena ima volju i može da stigne.
Biti domaćica čije je obaveza porodica i kuća najteži je posao. Muškarcima, iako pomažu u kući, daleko je lakše prihvatiti problem na poslu nego domaćicam problem u kući. To je iz razloga što su svi problemi u kući lične prirode, a na poslu samo poneki, dok za ostale probleme na poslu uvijek postoje rezervni dijelovi i planovi a i ako propadne nije smak svijeta. U porodici bogami bi to bila velika tragedija. Da se ja pitam žene bi trebale da da se brinu samo o kući i porodici, ali ekonomska situacija ih prisiljava da pored poslova vezanih za kuću i porodicu moraju još i dodatno da rade. Vidim to po svojoj ženi, koliko god se trudim da aktivno učestvujem u kućnim poslovima, najveći teret opet ona snese.
Kad bi vecina zena ovako lijepo razmisljalo,svijet bi bio ljepse.A ne danasnje cure hoce momka koji ima stan,auto,veliku platu itd. a ona nece ni u kuci da radi,iako joj je sve obezbijedjeno. A i sto je jos gore,danas cure pokusavaju postati momci,hoce raditi muske poslove,ok,ajde idite zidati ? A ne,vi hocete kancelrijske,a momci da kopaju,i opet trazite od njih da imaju sve.
Ja bih sutra rado prestala raditi, kad bih našla pametnog imućnog muža koji bi cijenio to što odgajam našu djecu na pravo način i time osiguravajući da će od njih postati vrijedni i pametni ljudi (a ne neke tete i obdanište, kasnije TV i internet...). Nažalost, većina muškaraca teško i sebi osigurava za život, pa kako se ne bi žene dovodile da traže za higijenske uloške od nekoga ko ih ne cijeni moraju jadne boriti se, raditi na poslu, one pametnije unajme nekoga da im čisti kuću, gluplje - same jadne sve rade. Kod nas bi muškarci Ardianu Limu, a zaboravljaju da oni nisu ni M od Marko Jarić, ne vrijeđam, ali većina \"pati\" za modelima, iako ovamo drvlje i kamenje na takve.