Teško je biti prva dama
0
Carla Bruni nesretna jer joj nedostaje seks
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li ste sasvim sigurni.
JEDNOSTAVNO MRŠ.
Slazem se sa tobom i jos bi samo dodao da joj ih on dovodi i uziva gledajuci ih kako se mandare.. bolesnici bolesniji od cezara..
Ma pusti dronfulju..Izigrava postenu suprugu, a svaki dan je trojica namiruju..Nije blesava da ceka kad ce se dici ovom djedu Sarkoziju ako mu se i mozze vise dici..Svijet je otisao u P.M..
ili gospodji karadzic.
eto mi nemamo svojih problema vodimo racuna o tudjoj apstinaciji.
kako li je tek gospođi radmanović i gospođi silajđić
e bas to bi moglo biti tako.a pprica se i drugacije.sta cemo sad .prva dama francuske apstinira.lako meni za njih snaci ce se oni sa tolikim novcem i vlascu.
Eto vi znate sta joj fali!