Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je imati para nego nemati.
mislim da je islo "bolje citav zivot zivjeti u sreci i bogatstvu, nego jedan dan u nesreci i bijedi" :)))
zato sve završite predozirane bolje imati jednu iskrenu ljubav nego 100 lažnih mislio sam da je ova pametnija al zajeb
ke romanticno.
kmeeeeee kmeeeeeee kako si to lijepo rekao xD
Ljubavnik il preljubnik ? Mislite o tome haha
Zna stara koka iz iskustva :)
1. Bitno je imati muškarca koji je nježan i brižan... 2.Bitno je imati muškarca koji je dobar u krevetu... 3. Bitno je imati muškarca koji će da razumije i da te s vremena na vrijeme obraduje kojim poklonom... 4. Bitno je imati muškarca s kojim ćeš se hvaliti u društvu... 5. Najbitnije je, da se ova četvorica ne poznaju...
ima i all in one ;) bonus dodatak : ludo voli, hoce i skuhati, pospremiti, usisati, odvesti dijete vanka... ko trazi taj i nadje ;)
Hoce i moj, iskreno i bolji je kuhar od mene :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
propala k'o kauc...
joj, vala jeste... kako je bila slatka...
pa mnoge i imaju, pa onda kad im muž, dečko sazna završe kao ona cura onog paraolimpijca što ju je ubio, također mnogi ostaju u bolesnim vezama/ brakovima gdje ima posesivnosti, nasilja, svega, uglavnom danas je rijetkost normalna veza/ brak.,.
pa kad je curama vaznija boja ociju od toga kakav je lik u dusi... kad je curama cool sto je ljubomoran i kontaju da je to znak da ih ludo voli... kad se cure loze iskljucivo na to da im momak ima dobro auto, da ih voda po fensi restoranima i klubovima, kad im je "macho" sto joj zabranjuje ovo ili ono...plus na to dodje panicna potreba da se uda - rezultat ti je syeban brak pun nasilja...
"Vise ljubavnika" ne odnosi se na ljude u braku, vec slobodne. Iako ne opravdavam prevare, nitko nema pravo drugom oduzeti zivot, bez obzira na razlog. Zena ti moze biti samo partner, a ne vlasnistvo. A ako dodje do problema, za to postoji razvod braka.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U civilizovanim zemljama sasvim je normalno imati partnera za seks, dok mi nismo civilizovani, pa i nije za iznenaditi sto se takve stvari ne praktikuju.
Imal u tebe sestra partnera za seks? Ii mozda mati? Jesi glup ko konj..
joj, kako su ti civilizovani normalni... jadni mi nenormalni koji se sexamo samo s osobom koju volimo... sta kazes, ima li u tim civilizovanim zemljama neka klinika za lijecenje nas nenormalnih... da idem na neko odvikavanje od ljubavi...
Moja Cameron ti izgleda nisi probala Bosanske ćune na sabahu...
To se naziva, kurvaluk.....
ma yok... to se zove "nerealna ocekivanja da ti jedna osoba ispuni sve prohtjeve"... jadna Cameron... ocito nikada nije srela "svog" muskarca... pa konta da takav i ne postoji ;) pozdravi Tresnjicu!!!
Pozdrav @vinja, pa neće ga ni sresti, kad je emotivno siromašna ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko o cemu, kurva o postenju
Nisi mene probala
Bogme se nije bas ocuvala :/
Jeste ona bogme se postarala...
Bolje imati dva mercedesa no jednog juga
eeeeeeh kad se sjetim srece,jedan vadi drugi mece ;)
ovoj zeni treba ponuditi posao u medjureligijskom vijecu. cuda bi napravila.