Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj poružni momak tupavog pogleda ne bi pobijedio ni za mistera male mature OŠ Čelebići, osim da nejgov babo poslije voza djecu gliserom po jezeru, ali avaj mali Brooklyn ima za oca Davida i Victoriu
za tebe se ne brinem, ti imas opcija, ali mali Aylan nema niti jednu, jer se utopio u pokusaju da se domogne jedne jedine opcije - sretnog djetinjstva. inace ne volim upadati sa ovakvim komentarima, ali danas mi je sve u znaku tog nesretnog djeteta, i mnogih drugih koje more nije izbacilo na obalu da bi nam otvorili oci.
Srce moje, uskoro će priznati da voli isti spol.
Kloc ne pada daleko od klade.
ah jest mu se tesko bilo "probiti"..
Nije on ni malim prstom krenuo za Davidom... al et, kao i kod nas, ak' ti je babo neka faca onda i tebe guraju
smotanko, onoliko ga stari gurao kao fudbalera al nista od njega
obicni balavac
Zašto .
Ima mali više opcija. :D blagoo njemu :D Može se razmetat opcijama!
pa sta? kod nas postaju narkosi, a nemaju prilike ni isprobat par opcija.